Δοκιμάστε μια μοναδική συνταγή για τηγανιά κοτόπουλο Πίνδος με λαχανικά από τον διαιτολόγο - διατροφολόγο Γιάννη Βαΐτση.

Τηγανιά κοτόπουλο με λαχανικά

Επίπεδο Δυσκολίας

Μέτριο

Προετοιμασία

00:40

Υλικά

Για 3 μερίδες:


  • 600 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ
  • 200 γρ. αρακάς
  • 3 μανιτάρια
  • 2 κολοκυθάκια
  • 3 καρότα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 40 γρ. ελαιόλαδο
  • 200 ml νερό
  • Λίγη ρίγανη
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 1 κ.γ. κουρκουμά
  • Αλάτι & πιπέρι

Προετοιμασία

1.Κόβετε το φιλέτο κοτόπουλο σε ομοιόμορφα κομμάτια και θωρακίζετε το κοτόπουλο για λίγα λεπτά στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.

2.Στη συνέχεια ρίχνετε την πάπρικα, τον κουρκουμά, τη ρίγανη, αλάτι & πιπέρι και μια σκελίδα σκόρδο.

3.Κόβετε σε μεγάλα κομμάτια και ρίχνετε στο τηγάνι το κρεμμύδι, τα μανιτάρια, τα κολοκυθάκια, τα καρότα και τέλος τον αρακά συμπληρώνοντας με 200ml νερό.

4.Σκεπάζετε και αφήνετε να μαγειρευτούν όλα μαζί τα υλικά για 10 λεπτά.

Δείτε το βίντεο
από την εκτέλεση
της συνταγής!